Sve objave

Kikiriki keksići

people2people

Recept za ove fine keksiće od naše kikiriki paste dolazi nam iz Tonkine kužine Tonke Radić Čobanov i mi ćemo ga isprobati prvom prilikom. Ovi keksi su jako ukusni, jednostavno ih je napraviti i mogu dugo stajati jer su suhi. Recept: Sastojci: 100 g kikiriki paste people2people.hr 50 g smeđeg … Pročitajte dalje

Novosti, Recepti
Saznajte više

Rižoto s bundevom i šumskim gljivama

people2people

Donosimo vam recept Darka Kontina – Kremasti rižoto s bundevom i pirjanim šumskim gljivama. Kod posluživanja za bogatiji okus rižota na vrh stavite malo kiselog vrhnja ili jogurta. Namirnice 200 grama riže (sirove, nekuhane Arborio riže) 150 grama pirea od pečene bundeve (može i butternut tikva ili neka druga vrsta tikve) 150 grama raznolikih šumskih gljiva 1000 ml povrtnog temeljca … Pročitajte dalje

Novosti, Recepti
Saznajte više

Koju masnoću svakodnevno koristiti pri kuhanju? – Ghee

people2people

Savjet Dr. Meri Bura – liječnice koja kronične zdravstvene tegobe liječi promjenom prehrane i prirodnim dodacima prehrani Dr. Bura  posebno se bavi problemima štitne žljezde, problemima debljanja, kroničnim umorom i detoksikacijom. Kada je riječ o blagotvornom djelovanju na probavu putem svakodnevne prehrane, ghee je medju najboljima. Mliječni maslac sadržan u … Pročitajte dalje

BLOG, Novosti, Riječ stručnjaka
Saznajte više

Granola s gheejem

people2people

Domaća granola s ghee maslacem po receptu Dubravke Bojić, originalnu objavu pogledajte ovdje Sastojci: 2 šalice krupnih zobenih pahuljica 2 šalice orašastih plodova po želji (bademi, lješnjaci, neslani kikiriki) 1 šalica sjemenki (suncokret, sezam, chia) 1 šalica suhog voća (brusnice, grožđice, marelice, šljive, đumbir, ananas) 1 šalica sjeckane čokolade 6 … Pročitajte dalje

BLOG, Novosti, Recepti
Saznajte više