Uvjeti korištenja

Podaci o tvrtci:

people2people d.o.o. za proizvodnju, usluge i trgovinu

Babulek 20, Zagreb (nije prodajno mjesto)

OIB: 25021583359
MBS: 080935732

Poslovni račun:
Erste&Steirmärkische bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka
IBAN: HR4024020061100717284
SWIFT: ESBCHR22


UVJETI KORIŠTENJA

U sve navedene cijene proizvoda i usluga uračunat je PDV.
Prilikom narudžbe molimo odabrati način plaćanja, a u napomenu odabrati način isporuke!

PLAĆANJE

Dvije su opcije plaćanja u GHEE online trgovini:

  1. Plaćanje po ponudi na transakcijski račun naše tvrtke
  2. Pouzećem – u gotovini kod preuzimanja robe

NAČINI DOSTAVE I CIJENE

Dpd je naš partner za dostavu paketa. Isporuka je moguća na odabranu adresu koju upisujete prilikom kupovine. Cijena dostave iznosi 5,20 € – u navedene cijene dostave obračunat je PDV! 

 

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. 

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

 

OBAVIJEST O NAČINU PRIGOVORA POTROŠAĆA

Sukladno čl. 10. st. 1. – 3. Zakona o zaštiti potrošaća (NN 41/14)
Obavještavamo potrošaće da eventualni pisani prigovor na kupljenu robu mogu dostaviti na adresu:
people2people d.o.o.
Babulek 20, 10090 Zagreb
ili uputiti poruku putem kontakt obrasca u kontaktima.

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), na pisani prigovor odgovorit ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molimo vas da obavezno napišite svoje podatke; ime i prezime te adresu dostave.

 

REKLAMACIJE I POVRATI

U slučaju određenih reklamacija, oštećenja prilikom isporuke, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo Vas da nam se javite u roku od 48 sati od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju našoj tvrtci i to e-mailom na info@ghee.hr, telefonski na telefon: 099 3031390 ili pismeno u zakonskom roku od 14 dana.

Pravo na reklamacije kupac/korisnik stječe ako:

  • roba nije isporučena po uputama iz narudžbe
  • isporučena roba ne odgovara standardima
  • došlo je do oštećenja prilikom isporuke

Pri preuzimanju robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati. Sve navedene pritužbe riješiti ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

people2people d.o.o. obavezuje se:

*pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su neophodni za ispunjenje obaveza tvrtke prema istima

*informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajući kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s liste ljudi koja se koristi za marketinške kampanje

*čuvati podatke o korisnicima koji su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. people2people d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kao korisnik internetske trgovine dužni ste čuvati svoje pristupne podatke te ograničiti pristup svojem računalu. Pristupne podatke ne smijete dijeliti s drugim osobama.